REIXES AL BAIX LLOBREGAT

Les Reixes no sols són sistemes de seguretat, o almenys és el que pensem a Manuel Àvila. Les reixes són molt més. Tenen funcions decoratives que van més enllà de la teva pròpia llar.

Nosaltres creiem que una reixa sí que ha d’impedir que qualsevol pugui accedir a la teva casa, però, que mai ha de dividir un barri o espai comunitari. Les reixes són el complement perfecte per les comunitats de veïns, ja que han de permetre mantenir la privacitat alhora que mantenen un barri unit visualment, així com les tanques metàl·liques i tancaments que també dissenyem.

Per aquests motius dissenyem les teves reixes, siguin de seguretat, per finestres, portes o comerços, amb els millors materials (ferro, acer inoxidable i corten) amb la màxima atenció i personalització.

Descobreix a continuació alguns dels tipus de reixes que proveïm:

Reixes De Ferro

Les reixes de ferro, gràcies a la versatilitat d’aquest material, es poden realitzar en dissenys tant innovadors com clàssics. Tanmateix tenen una bona resistència a les inclemències del temps, convertint-les en complements ideals per una estètica més rústica.

Reixes d'Acer inoxidable

Les reixes d’acer, d’altra banda, encara posseeixen una millor resistència a l’oxidació causada pels canvis constant de temps i la humitat. En canvi aquestes es fonen millor amb una estètica més moderna.

Reixes D'Acer Corten

Les reixes de Corten mantenen les qualitats de l’acer i el ferro. En canvi l’acer Corten té una estètica molt distintiva. És l’acer que ja hauràs vist, per exemple, a obres d’art municipals i sempre està cobert d’una característica capa d’òxid. De fet l’acer corten s’oxida gràcies a les seves característiques químiques però sense perdre les qualitats mecàniques.

Aquestes qualitats han fet de l’acer Corten un producte molt de moda i ideal per tota mena de dissenys i projectes creatius (minimalista, clàssic, modern, industrial, etc).

Reixes Per Finestres

Les reixes per finestres no són simplement un complement per la llar. També son part de la seguretat passiva d’una propietat. És per aquest motiu que des de Manuel Àvila realitzem les teves reixes per finestres amb materials Prèmium per tal que la funció, tant estètica com de seguretat, mai es vegin compromeses.

Reixes De Ballesta Per a Comerços

Si tens un Negoci, les reixes de ballesta són les adients per a tu.

Es tracta d’un tipus de reixa molt segura per qualsevol comerç alhora que permet que l’interior del negoci sigui visible i per tant no es perdi cap oportunitat d’interès per part del teu públic objectiu, alhora que sigui.

Has Trobat Un Disseny Que T'agrada?

Doncs, tot el que has de fer és enviar-nos una imatge al formulari que trobaràs a continuació. Selecciona “seleccionar archivo” després la foto i clica “enviar”. D’aquesta manera ens posarem en contacte amb tu amb molta més informació.

CREEM EL TEU DISSENY

93 663 22 11

Horari: 8:00 – 14:00 i 15_00 – 19:00 de dilluns a divendres

Adreça: C/Tramuntana s/n – Polígon Industrial Can Mascaró – La Palma de Cervelló.

Email:construcciones.metalicas@manuelavila.es

Català