QUI SOM

Construccions Metàl·liques Manuel Ávila, va néixer l’any 2001. El seu fundador, Manuel Ávila, treballava per una altra empresa, però amb vistes cap al futur decideix crear el seu propi negoci. Va ser el mateix Manuel qui va adaptar la nau per començar amb la que seria la seva empresa de construccions metàl·liques.

No és fins a l’any 2003 que l’empresa comença a operar al 100%, però no des de zero. La seva experiència treballant en el sector des de l’any 1988 li avalava per a tenir el coneixement suficient i la destresa d’un bon professional del sector. Això es va demostrar quan des dels seus inicis com a autònom, ja comptava amb alguns clients fidels.

Manuel sempre ha sentit passió per aquest ofici, des dels 14 anys volia dedicar-s’hi i poder obrir el seu propi taller. La seva persistència i l’esforç per millorar dia a dia i realitzar el que li agrada, han estat clau per portar el seu negoci familiar i seguir amb aquesta activitat durant 31 anys.

L’empresa ja compta amb 18 anys de trajectòria professional dins del sector del metall. Ofereix serveis en ferro, acer inoxidable i corten, sempre personalitzats i al gust dels seus clients.

Dóna una ullada als nostres serveis, construirem les teves idees.

Català