TANQUES METÀL·LIQUES

Des de Manuel Ávila sabem que les Tanques Metàl·liques no són simplement un complement per la llar. Es tracta d’un component vital per una casa o jardí. Creiem que les tanques i tancaments estan destinats a proveir la seguretat en tot moment.

Si el que busques és un tipus de tanca que sigui segura per la família, les dissenyarem específicament per aquesta funció (per exemple; sense punxes o adornaments).

Si pel contrari busques un altre estil, escoltarem les teves idees i estudiarem les possibilitats per tal que el resultat sigui el que esperes.

Dóna una ullada als diferents tipus de tanques i tancaments que construïm.

Totes les tanques i tancaments metàl·lics que fabriquem són realitzats amb la màxima atenció als detalls i creades a partir de materials prèmium. Cada un dels dissenys poden ser realitzats amb ferro, acer inoxidable i acer corten (efecte oxidat).

Alhora les tanques poden ser per jardins o tanques perimetrals com hauràs vist a les imatges anteriors. Totes realitzades a partir d’aquests materials i tenint sempre en compte el disseny que desitgis, d’acord amb les Portes, Escales i altres estructures exteriors de la teva llar.

A Manuel Ávila també oferim serveis integrals, si l’obra ho requereix. Per tant no hauràs d’amoïnar-te per res d’inici a final.

Has Trobat Un Disseny Que T'agrada?

Doncs, tot el que has de fer és enviar-nos una imatge al formulari que trobaràs a continuació. Selecciona “seleccionar archivo” després la foto i clica “enviar”. D’aquesta manera ens posarem en contacte amb tu amb molta més informació.

CREEM EL TEU DISSENY

93 663 22 11

Horari: 8:00 – 14:00 i 15_00 – 19:00 de dilluns a divendres

Adreça: C/Tramuntana s/n – Polígon Industrial Can Mascaró – La Palma de Cervelló.

Email:construcciones.metalicas@manuelavila.es

Català