PORTES

Les portes són molt més que obertures que donen accés a diferents parts de la teva propietat. Una porta ha de ser, també, una eina de seguretat i decorativa.

Per aquesta raó les portes que dissenyem i fabriquem per tu son 100% personalitzades i adaptades a la funció que desenvolupin. Sigui una porta interior, una exterior o una porta auxiliar, estudiarem l’espai i la seva aplicació per tal que la seva qualitat integral i funcional mai decaigui.

Dóna una ullada a portes amb tancaments i tanques metàl·liques per una millor idea per jardins i exteriors.

Descobreix a continuació 34 idees de Portes i totes les varietats que oferim.

Portes de Garatge

Construïm portes de garatge de diferents tipus. Poden ser portes de simple acció (o manuals) automàtiques o enrotllables.

Si el que estàs buscant és una porta de garatge per la teva comunitat de veïns et comuniquem que també disposem d’aquestes.

Siguin del tipus que siguin des de Manuel Àvila totes les construccions metàl·liques seran sempre 100% personalitzades per complir les teves necessitats.

Portes Automàtiques

Les portes Automàtiques són l’opció perfecte per aconseguir un nou nivell de comoditat i tranquil·litat.

Oblida’t de tancar la porta quan surts del garatge o de casa. Oblida’t de trobar la clau. I sobretot oblida’t de la seguretat.

Totes les portes automàtiques, siguin per la llar o pel garatge, estan completament condicionades segons les teves necessitats.

Equipades amb un motor perquè realitzi les funcions que més necessitis.

Portes enrrotllables

Les portes enrotllables (també anomenades Seccionals) normalment són utilitzades als garatges gràcies a la capacitat d’aquestes per estalviar espai. Estan formades de diferents seccions d’un mateix mida i tonalitat segons el disseny de l’espai.

Tanmateix van equipades amb un motor per tal de fer més senzilla l’obertura.

Portes De Ferro Forjat

Les portes de Ferro Forjat són una excel·lent opció per tota mena de porta d’entrada i exterior. Gràcies a la versatilitat del ferro podem oferir-te dissenys diferencials que aportin molta personalitat a la teva llar. D’altra banda també podem trobar el disseny que més es fongui amb el teu disseny actual, sigui minimalista o industrial.

Portes Exteriors De Ferro

Les portes exteriors de Ferro són una de les millors opcions, ja que ofereixen bones qualitats físiques enfront de les inclemències de la intempèrie. També són ideals per la nostra capacitat per realitzar dissenys innovadors i clàssics en ell.

Has Trobat Un Disseny Que T'agrada?

Doncs, tot el que has de fer es enviar-nos una imatge al formulari que trobaràs a continuació. Selecciona “seleccionar archivo” després la foto i clica “enviar”. D’aquesta manera ens posarem en contacte amb tu amb molta més informació.

CREEM EL TEU DISSENY

93 663 22 11

Horari: 8:00 – 14:00 i 15:00 – 19:00 de dilluns a divendres

Adreça: C/Tramuntana s/n – Polígon Industrial Can Mascaró – La Palma de Cervelló.

Email:construcciones.metalicas@manuelavila.es

Català