MANTENIMENT INDUSTRIAL AL BAIX LLOBREGAT

Realitzem Manteniment Industrial a tot el Baix Llobregat. L’equip encarregat del manteniment té més de 18 anys d’experiència en el sector i ha treballat en línies de producció de tota mena i en empreses diverses tal com les que trobareu a continuació.

Realitzem tota mena de Manteniment Industrial. Tal com; Predictiu, Preventiu, Correctiu, Overhaul i en ús (insitu).

Contacta’ns ara mateix, explica’ns el servei que necessites, les hores estimades i la ubicació. D’aquesta manera ens posarem en contacte amb vosaltres ràpidament, aconseguint una resposta adequada al problema.

Encara no saps QUI SOM?

CONTRACTAR SERVEIS

Tipus De Manteniment Industrial

Que Oferim

Manteniment Correctiu: Es tracta del tipus de manteniment que consisteix a corregir els errors a mesura que apareguin i problemes durant l’ús continuat.

Manteniment Preventiu: Es tracta del conjunt d’accions que tenen per missió mantenir el correcte funcionament dels elements en manteniment. D’aquesta manera assegurem en els moments oportuns i fem que no es necessiti una reparació seria.

Manteniment Predictiu: És el tipus de manteniment que necessita un estudi continuat  per tal de detectar variables poc estables en els elements o estructures i així predir avaries i errors abans que es produeixin.

Manteniment Overhaul: El manteniment Overhaul té com a objectiu allargar la vida útil dels elements en manteniment. Es tracta d’un conjunt de revisions programades a l’equip abans que els problemes tinguin lloc. En aquest tipus de manteniment canviem les peces o reparem els elements sotmesos a un desgast continuat per tal que l’equip torni al funcionament del mateix amb zero hores de funcionament.

Manteniment en ús: És el manteniment més bàsic. Normalment és realitzat pels mateixos operaris responsables del correcte funcionament de l’equip. Es tracta d’una sèrie de tasques com per exemple; neteja, inspecció visual, lubricació, etc.

T'ajudem amb el manteniment

93 663 22 11

Horari: 8:00 – 14:00 i 15:00 – 19:00 de dilluns a divendres

Adreça: C/Tramuntana s/n – Polígon Industrial Can Mascaró – La Palma de Cervelló.

Email: ​construcciones.metalicas@manuelavila.es

Català