Escales al Baix Llobregat

Dissenyem i construïm escales al Baix Llobregat de tots els tipus i amb materials diversos com el ferro, la fusta i l’acer.

Les escales no són simplement un conjunt d’esglaons que enllacen diversos nivells a una construcció. Es tracta molt més que això. Sobretot en l’actualitat en la qual el disseny d’un element d’un habitatge, un comerç o un municipi pot canviar la forma en el que el veiem.

És per aquesta raó que des de Manuel Àvila hi posem especial atenció als detalls a l’hora de dissenyar i crear escales per tu. Sigui una escala de caragol o una escala minimalista, t’oferim els millors dissenys i solucions per tal de potenciar l’espai habitable.

També dissenyem les baranes amb un estil que encaixi amb les escales que desitgis.

Descobreix ara els diferents tipus d’escales que oferim, i els tipus de materials que utilitzem.

Escales De Caragol

Les escales de Caragol són el complement ideal per unir nivells diferents en cases que no tenen moltes plantes. Tanmateix també són molt utilitzades per afegir un toc de personalitat a la llar. En tot cas el disseny que presenten és totalment atemporal.

Són escales en una espiral ascendent en què es disposen els esglaons al voltant de l’eix principal, just al centre de l’escala, recordant a la closca d’un caragol.

Escales Imperials

Les escales Imperials són aquelles que associes ràpidament amb una mansió, però, que realment no necessiten tant d’espai. De totes maneres si és cert que ocupen més que les escales rectes o de caragol.

D’altra banda ofereixen un disseny imponent i, com el seu nom indica, imperial.

Es tracten d’escales amb un tram central i dos laterals.

Escales Rectes

Les escales rectes estan de moda. És la realitat.

Es tracta d’escales amb un disseny que combina a la perfecció amb el minimalisme i l’industrial. No ocupen tant espai com escales que combinen trams rectes amb corbes i el seu disseny és gairebé atemporal.

Que siguin tant “senzilles” és tant part del seu encant com de la gamma de possibilitats quant a materials. Per aquesta mateixa raó sempre pots demanar-nos un projecte creatiu, com per exemple amb Acer Corten per a jardins.

Són escales compostes per un sol tram d’esglaons en la mateixa direcció.

Escales De Ferro

Les escales de Ferro són una solució ràpida i eficaç tant per interiors com per exteriors. Pràcticament no és necessari realitzar obres i el ferro és un material amb una versatilitat i durabilitat alta respecte a altres materials com l’acer.

La versatilitat del material també permeten dissenyar-les per interiors de tots els estils i dissenys. De fet es poden combinar diferents materials com fusta i vidre, com veuràs més endavant, per adaptar-la als diferents ambients i estances.

Les escales de ferro per l’exterior també són idònies, ja que suporten bé la climatologia.

Escales De Ferro i Fusta

Les escales de ferro i fusta són una opció cada cop més popular. Gràcies a la gran varietat de dissenys que ofereixen els dos materials la fan ideal tant en estils minimalistes, clàssics o industrials.

Sobretot cal destacar que l’ús dels dos materials en conjunt aporten tant el disseny com la rigidesa. Versatilitat i funcionalitat.

Són ideals tant per interiors com per exteriors.

Escales De Fusta A Mida

Sabem que cada escapi és diferent, per això fem totes les escales de fusta a mida. Tenim en compte si es tracten d’escales d’ús residencial, per entrar a la llar, interiors o exteriors.

D’altra banda estudiarem les mides i la funcionalitat de les escales d’ús comercial, ja que la seva funció i disseny ha de ser totalment diferent. Tanmateix realitzem el mateix estudi amb escales d’ús municipal.

Escales De Fusta Interiors

Les escales de fusta per interiors, com ja hem comentat abans, són una opció molt popular. Això es deu a la versatilitat de colors i estils en les que es poden dissenyar i fabricar. D’aquesta manera es converteixen en opcions molt a tenir en compte segons la personalitat de la teva casa i les seves diferents estances.

Escales Exteriors De Fusta

Un clàssic atemporal: Les escales exteriors de fusta.

Mai passen de moda i esperem que duri per molts anys. Les escales exteriors fetes amb fusta tenen un estil únic. La combinació amb els diferents materials com el ferro i el vidre les fan idònies per petits i grans jardins.

Dissenyem les teves escales exteriors tenint en compte l’estil i espai disponible per tal que tot mantingui l’harmonia que desitgis.

Has Trobat Un Disseny Que T'agrada?

Doncs, tot el que has de fer és enviar-nos una imatge al formulari que trobaràs a continuació. Selecciona “seleccionar archivo” després la foto i clica “enviar”. D’aquesta manera ens posarem en contacte amb tu amb molta més informació.

CREEM EL TEU DISSENY

93 663 22 11

Horari: 8:00 – 14:00 i 15:00 – 19:00 de dilluns a divendres

Adreça: C/Tramuntana s/n – Polígon Industrial Can Mascaró – La Palma de Cervelló.

Email:construcciones.metalicas@manuelavila.es

Català